Shakira se desparte de iubitul ei Gerard Pique. Decizia a fost luată de ea

Gerard Pique și Shakira chiar nu mai formează un cuplu, după cum anunță atât presa catalană, cât și mass-media din Columbia.

În ultimele zile, s-a tot speculat asupra faptului că Pique și Shakira nu se mai înțeleg, iar ruptura între cei doi era, astfel, inevitabilă. În plus, Shakira se și mutase din casa unde stătea alături de Pique, în Barcelona, scrie Digisport.ro.

Pique și Shakira au fost văzuți împreună ultima oară la nunta lui Leo Messi cu Antonella Roccuzzo, care a avut loc la sfârșitul lunii iunie, în Argentina.

Cele două staruri nu vorbit despre despărțire, însă jurnaliștii au vorbit cu apropiații Shakirei, care au confirmat ruptura. "Decizia a fost luată de Shakira, în cele din urmă", susțin aceștia.

Pique și Shakira au doi copii împreună: Milan (4 ani) și Sasha (2 ani). Cei doi și-au început relația după Cupa Mondială de fotbal din 2010, din Africa de Sud.

A fost o săptămână cu adevărat dificilă pentru Gerard Pique, care s-a implicat serios și în referendumul pentru independență din Catalonia, fiind dispus chiar să se retragă din naționala Spaniei. 

"Oamenii primesc o mulțime de informații, iar câteodată sunt manipulați. Este o mare provocare pentru mine să încerc să transform această situație creată în jurul meu. Sunt convins că există foarte mulți oameni în Spania care sunt în favoarea independenței Catalaniei. Nu regret nimic din ceea ce simt", a spus fundașul Barcelonei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu