Sferturile de finală ale Ligii Campionilor vor oferi amatorilor de fotbal meciuri de zile mari

Embed:
Sferturile de finală ale Ligii Campionilor vor oferi amatorilor de fotbal meciuri de zile mari.

Capul de afiș al aceastei faze a competiţiei pare a fi confruntarea dintre Juventus Torino și Real Madrid, reeditarea finalei ediției de anul trecut. Primul meci se va disputa pe terenul echipei italiene.

Cele două formaţii au jucat între ele până în prezent de 19 ori, Realul impunându-se de nouă ori, Juven - de opt, alte două partide terminându-se la egalitate.

O altă confruntare principială va fi cea dintre FC Liverpool şi Manchester City. Cele două formaţii englezești au jucat în acest sezon de două ori în Premier League şi au obţinut câte o victorie fiecare. Echipa din Liverpool este de fapt singura din campionatul englez care a reuşit să învingă "citadinii" în acest sezon.

FC Barcelona şi Bayern Munchen par să fi avut ceva mai mult noroc la tragerea la sorţi de la Nyon. Gruparea blau-grana o va avea drept adversară pe AS Roma, iar cea bavareză o va înfrunta pe FC Sevilla.

Meciurile-tur ale fazei sferturilor de finală se vor disputa pe 3-4 aprilie, partidele manşei secunde fiind programate pe 10-11 aprilie.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu