SFATURI PREŢIOASE pentru a menţine vie flacăra iubirii în cuplu

De cele mai multe ori suntem tentaţi să avem grijă de relaţiile cu membrii familiei şi cu prietenii, însă paradoxal, acordăm mai puţină atenţie relaţiei cu partenerul de cuplu. Avem impresia că el este acolo indiferent de situaţie şi este dator să ne iubească necondiţionat, scrie click.ro.

De obicei, asta se întâmplă în relaţiile de lungă durată în care avem tendinţa să uităm că dragostea şi armonia nu se păstrează pur şi simplu, ci se creează constant şi conştient de ambii parteneri. Iată cum poţi menţine vie flacăra iubirii în cuplu.

Comunicaţi tot timpul

Comunicarea, după cum probabil foarte mulţi dintre voi aţi conştientizat de-a lungul timpului este secretul unei relaţii de lungă durată. Partenerii trebuie să discute despre problemele care intervin la un moment dat în cuplu şi să găsească împreună o soluţie pentru a le rezola. Ascultă-ţi partenerul când are ceva de spus şi evită pe cât posibil să arunci vina pe el, pentru orice nimic sau să-l judeci atunci când ţi se destăinuie.

Fii tolerant

Nimeni nu este perfect, cu toţii greşim şi din acest motiv trebuie să fim mai toleranţi. Conflictele lungi şi dese omoară relaţia, mai ales dacă, de fiecare dată, reproşăm partenerului greşeli pe care le-a făcut în trecut.

Fă-i declaraţii de iubire

Este foarte important, ca din când în când, să nu uita-ţi să vă mai faceţi câte o declaraţie de dragoste. Exprimarea acestor sentimente vă va apropia şi mai mult de partener. Contează, ca el să ştie, cât de important este pentru tine.

Oferă-i libertate

Partenerul de viaţă nu trebuie să se simtă îngrădit în relaţia de cuplu, fiindcă pe termen lung acest lucru poate fi dăunător. El trebuie lasat să se bucure de pasiunile pe care le are şi bineînţeles să-ţi acorde şi tie atenţia de care ai nevoie.

Nu-i neglija nevoile sexuale

Viaţa sexuală joacă un rol foarte important în viaţa de cuplu. Nu trebuie neglijată nici la începutul relaţiei, nici după ani de relaţie. Cât timp avem o viaţă sexuală constantă şi satisfăcătoare, sentimentele de dragoste faţă de partener nu vor dispărea.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu