SFATURI pentru noul primar al Capitalei de la Ruslan Codreanu

Fostul primar al Capitalei Ruslan Codreanu a venit cu un mesaj. în care îi dă sfaturi lui Ion Ceban, care a obţinut cele mai multe voturi în urma alegerilor. 

Potrivit lui Codreanu, Ceban trebuie să se apuce imediat de lucru şi să concentreze asupra problemelor cetăţenilor. Iar pentru ca să-i fie mai uşor, Codreanu i-a recomandat viitorului edil al Capitalei să citească ultimele rapoarte de activitate în calitate de viceprimar. 

De astăzi, dvs. aveți de gospodărit un oraș întreg. Chișinăul este centrul de dezvoltare al țării, aici se colectează cei mai mulți bani. Chișinăul este un motor economic pentru Moldova. Chișinăul este un oraș de care avem de ce să fim mândri. Iar Dvs. trebuie să manifestați deschidere către toți și cei care v-au votat, și cei care nu v-au votat, să nu vă mai victimizați, să aveți un contact permanent cu socitatea civilă, cu media, să fiți conectat la problemele cetățenilor, să vă înconjurați de oameni bine pregătiți, să nu împărțiți funcții, a mai scris Ruslan Codreanu.

 

 

 

loading...

Lasă un comentariu