Sfaturi de preț de la Baba Vanga: Rupe 3 crenguțe de la acest copac și ține-le în casă. Sunt aducătoare de noroc

Baba Vanga, celebra clarvăzătoare din Bulgaria a lăsat în urmă ei o serie de povețe despre cum trebuie să trăim corect ca să fim lipsiți de primejdii. 

Sfaturi de la Baba Vanga aducătoare de noroc. Clarvăzătoarea care a prezis atentatele din 11 septembrie de la Turnurile Gemene din America a crezut cu tărie în superstițiile de mai jos:

1. Nu strânge cioburile după ce ai spart o farfurie. Se spune că blidurile stricate pot aduce fisuri în viață. Culegerea cioburilor de pe jos simbolizează culesul mărunțișului de pe asfalt. 

2. Ține crengi de șoc în casă. Această plantă este aducătoare de noroc și lasă răul la pragul casei tale. Așa că oricine vine în locuința ta cu intenții rele, nu va reuși să aducă energiile negative. 

3. E foarte important ca la trezire să nu cobori din pat cu piciorul stâng. Se spune că dacă nu te trezești cu dreptul vei pierde mulți bani în acea zi. 

4. Păstrează în buzunar o monedă tip talisman a unui stat vecin. Se spune că vei primi bani din toate țările, inclusiv bancnote străine, scrie realitatea.net.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu