Sfaturi de la ofiţerii INP pentru şoferii care au trecut prin puncte de trecere a frontierei Giurgiulești - Galați, Leuşeni – Albiţa

Timp de două ore, şoferii care au trecut prin puncte de trecere a frontierei Giurgiulești - Galați, Leuşeni – Albiţa, Sculeni - Sculeni şi Costești –Stânca, au primit pliante şi sfaturi de la ofiţerii Inspectoratului Naţionalui de Patrulare şi poliţiştii de la Direcția Rutieră a Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Activitatea comună care s-a desfăşurat concomitent a avut scopul ca fiecare şofer să conştientizeze riscurile unui şofat cu mult peste limita de viteză admisă și adormirea la volan.

Datele statistice ale #INP arată că în anul 2017, pe traseele şi drumurile din RM, din cauza depăşirii limitei de viteză, viteza neadecvată vizibilităţii, condiţiilor, situaţiilor rutiere, au avut loc 719 de accidente rutiere în urma cărora 143 de persoane au decedat, iar altele 813 au primit diferite traumatisme. Tot pe parcursul anului precedent, pe teritoriul judeţului Vaslui, România cu implicarea cetăţenilor din RM, au fost înregistrate 209 de accidente rutiere, cu 11 persoane decedate şi 355 traumatizate.

Aceasta este prima acţiune comună desfăşurată după ce o delegație constituită din ofițeri ai #Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, au efectuat o vizită de lucru la #Inspectoratul Național de #Patrulare 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu