Sfârşitul lumii îl lasă rece pe Dorin Chirtoacă: A mai fost şi în 2009

Primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă, nu ştie despre sfârşitul lumii, care potrivit calendarului maya, ar putea veni pe 21 decembrie. Pentru edil, aceasta va fi cea mai scurtă zi din an, dar şi una care apropie sărbătorile de iarnă.

Mai în glumă, mai în serios, angajaţii Primăriei Capitalei au menţionat, în cadrul şedinţei săptămânale, şi despre profeţiile legate de sfârşitul lumii. Vestea despre Apocalipsă pare, însă, că a fost o noutate pentru edil.

"Care sfârşitul lumii? Eu ştiu că pe 21 decembrie va fi cea mai lungă noapte şi cea mai scurtă zi din an. Şi sfârşitul anului se apropie. Cât despre sfârşitul lumii, a mai fost şi în 2009 şi în alţi ani", a declarat Dorin Chirtoacă.

Publika.md aminteşte că potrivit unui studiu realizat de Institutul de Marketing şi Sondaje IMAS, 61 la sută dintre moldoveni aşteaptă sfârşitul lumii.

Pe de altă parte, isteria provocată de aşa-zisul sfârşit al lumii pe 21 decembrie nu pare să afecteze clasa politică, ci dimpotrivă îi lasă reci pe aleşii poporului. Deputaţii spun că se tem mai mult de lucrurile ciudate care se întâmplă în ţara noastră, decât de Apocalipsă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu