SFÂRŞIT TRAGIC pentru trei bărbaţi din Orhei! Au MURIT intoxicaţi în timp ce curăţau o fântână (FOTO)

Embed:

Tragedie în raionul Orhei. Trei bărbaţi din satul Chiperceni au murit în timp ce curăţau o fântână din localitate.

Aceștia au coborât într-o fântână cu o adâncime de 10 metri, în interior fiind și o motopompă. Victimele au 32, 35 și 46 de ani. 

Oamenii din sat sunt în stare de şoc. Localnicii spun că atât salvatorii, cât şi medicii au intervenit prompt, însă viaţa celor trei bărbaţi nu a mai putut fi salvată.

"Au vrut să cureţe oamenii fântâna şi s-au dus trei bărbaţi de la trei femei foarte… Oameni serioşi şi oameni cu copii. Asta e o tragedie a satului. Duminca asta a fost o duminică neagră pentru dânşii”, spune o vecină.

"Tare a fost harnic și gospodar și iată l-o luat și i-a rămas copii mititei pe drumuri. Și femeia de 27 de ani, tânără ca o floare. E Doamne ferește, trei o dată și toți tineri ca brazii. Asta e mare tragedie”, spune o femeie.

Socrul uneia dintre victime povesteşte că bărbaţii au intrat pe rând în fântână în încercarea de a se salva unul pe celălalt.

"S-a întâmplat că am băgat pompa în fântână. Unul s-a vârât, ginerele, apoi al doilea – jos. At treilea, iată vecinul şi nu am spus noi lui să se vâre. Poc, unul, al doilea şi al treilea”, a spus bărbatul.

După ce au observat că cei trei nu mai dau semne de viață, apropiații au alertat serviciile de urgență. Iar la fața locului imediat s-au deplasat salvatorii.

"După aproape o oră medicii au constatat decesul persoanelor. Cel mai probabil bărbaţii s-ar fi intoxicat în urma acumulării de gaze toxice în urma lucrului cu motopompa”, a spus ofiţerul de presă  al Serviciului Situaţiilor Excepţionale Lilia Puşcaşu.

Specialiștii urmează să realize expertiza medico-legală pentru a stabili cauzele exacte ale decesului celor trei bărbați.

Oamenii sunt îndemnați să recurgă la ajutorul specialiștilor, pentru a nu-și pune viaţa în pericol.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu