Sfârşit MISTERIOS pentru o bătrână găsită moartă pe prispa casei. Ipoteza unei crime îi ÎNSPĂIMÂNTĂ pe săteni

Sfârșit înfiorător pentru o bătrână care a fost găsită moartă pe prispa casei în Gorj. Femeia, în vârstă de 81 de ani, a fost găsită fără suflare. Înmărmuriți, sătenii spun că așa a fost descoperit și soțul pensionarei care murit în urmă cu patru ani.

Scenele înfiorătoare au avut loc în comuna Lelești, județul Gorj.

Bătrâna a fost găsită moartă pe prispa casei de fiica ei care se întorsese în localitatea natală pentru o înmormântare. Femeia a înmărmurit, după ce și-a descoperit mama fără suflare, scrie gorj-domino.ro.

Imaginile cumplite i-au dus cu gândul pe săteni la o posibilă crimă. Vecinii cred însă că bătrâna a fost răpusă cel mai probabil din cauza problemelor cardiace și respiratorii pe care le avea. Pensionarei i s-a făcut rău și în cădere s-a lovit de marginea prispei.

Sătenii își amintesc că soțul pensionarei a fost găsit fără suflare, tot pe prispă, în urmă cu patru ani. Criminaliștii au împânzit locul și fac cercetări la fața locului pentru a elucida misterul morții.

Trupul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, pentru autopsie. După ce vor primi expertiza realizată de medicii legiști, anchetatorii vor ști dacă vor demara cercetările pentru găsirea vreunui criminal.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu