SFÂRŞIT INCREDIBIL pentru lupta anului! Nurmagomedov nu şi-a primit nici centura şi nici banii chiar dacă l-a bătut pe McGregor (VIDEO)

Embed:

Scene incredibile au "stricat" gala UFC 229, după ce campionul Khabib Nurmagomedov a început o încăierare, sărind îl lovească pe Dillon Danis, din echipa lui McGregor, lângă cușcă. Nurmagomedov îl învinsese pe McGregor în runda a patra, după o manevră de strangulare, scrie hotnews.ro.

În același timp, irlandezul stătea în cușcă, așteptând ca încăierarea să se termine, însă un om din staff-ul lui Khabib a venit lângă el și l-a lovit în timp ce acesta era cu spatele.

Președintele UFC Dana White a refuzat să îi ofere centura lui Nurmagomedov, spunându-i acestuia că acest lucru ar putea duce la probleme în arena din Las Vegas. 

McGregor a părut uimit și a fost rapid escortat de echipa sa, în timp ce un alt campion, Daniel Cormier, a intrat în octagon pentru a-l calma pe Nurmagomedov, care a părăsit arena fiind înconjurat de poliție.

Bătaia s-a generalizat între stafurile celor doi, dar s-a transmis și în rândul spectatorilor prezenți în T-Mobile Arena din Las Vegas. Potrivit Danei White, trei membri ai stafului lui Nurmagomedov au fost reținuți de poliție.

Presa mai scris că Connor McGregor e singurul care şi-a primit banii din bursa de meci după meciul nebun contra lui Khabib Nurmagomedov, pierdut prin KO în repriza a patra.

Preşedintele UFC, Dana White, a anunţat că rusul Khabib este investigat după incidentele în care a fost implicat după finalul partidei şi îşi va primi banii doar după finalizarea anchetei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu