Sfârşit de săptămână cu vreme caldă. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Mâine, în toată țara cerul va fi variabil, iar precipitaţii nu se prevăd. Vântul va sufla moderat din nord-est. La Briceni şi Soroca vor fi 17 grade, iar la Bălţi va fi cu un grad mai mult. La Orhei se aşteaptă 19 grade Celsius. La Tiraspol şi Leova se vor înregistra 20 grade Celsius. La Comrat sunt anunţate 21 de grade, iar la Cahul maximele vor fi de 22 de grade Celsius.

În Capitală, pe timp de noapte vor fi 9 grade Celsius, iar mâine vor fi 21 de grade Celsius. În următoarele zile, vremea se menţine caldă. Cerul va fi variabil, iar maximele nu vor depăşi 22 de grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid şi Paris maxima va fi de 26 de grade Celsius. La Londra termometrele vor înregistra 23 de grade Celsius, iar la Berlin va fi cu un grad mai mult. La Roma vor fi 25 de grade Celsius. La Varşovia şi Praga sunt anunţate 21 de grade, iar la Viena 22 de grade Celsius. La Budapesta şi Belgrad cerul va fi senin şi se vor înregistra 23 de grade Celsius. La Bucureşti şi Atena se așteaptă valori de 21 de grade. La Ankara vor fi 23 de grade Celsius. La Kiev şi Moscova sunt prognozate 16 grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu