Sfântul Valentin, sărbătorit cu mult fast de moldoveni. Ce surprize şi-au făcut îndrăgostiţii

Embed:

Dragostea plutește în aer. Milioane de oameni din întreaga lume sărbătoresc astăzi Ziua Îndrăgostiţilor, cunoscută și ca sfântul Valentin. Bărbații au dat astăzi buzna la magazinele de flori, în timp ce alții și-au pregătit cadourile din ajun. Tot în această zi, tinerii din Capitală, dar și polițiștii au marcat Ziua Îndrăgostiților prin mai multe flashmoburi.

Printre cele mai aglomerate magazine au fost cele cu lenjerie de corp, bijuterii şi cosmetice.

"Bărbaţii sunt deja un pic mai pricepuţi şi au apelat ştiind mărimile deja şi la sutien, şi la chiloţei", vânzătoarea Olesea Morari. 

Unii bărbați au decis să dăruiască cadoul persoanei iubite mai târziu. Alții însă le-au făcut surprize colegelor.

Polițiștii din Capitală au decis să scape de birourile de serviciu și au organizat un flashmob.

Împreună cu mai mulți voluntari, oamenii legii au împărțit baloane în formă de inimă.

"Am ieșit noi către cetățeni și anume am vrut să consemnăm și să transmitem un mesaj că dragostea merge mână-n mână cu stimă și încredere în viața de cuplu. Poliția națională îndeamnă să manifestați iubirea prin respect și stimă reciprocă, nu prin violență", a spus șeful Direcției Securitate Publică al IGP, Marin Maxian. 

Iar membrii Tineretului Democrat din Moldova au organizat un flashmob în centrul Capitalei.

Tinerii s-au aranjat în formă de inimă și au rugat trecătorii să scrie câte un mesaj de dragoste pentru persoana iubită.

"În jur de cinci mii de persoane în următoarele zile vor primi aceste scrisori. Noi promovăm dragostea prin aceste mesaje."

Un tânăr a profitat de ocazie şi a cerut mâna iubitei.

Şi tinerii socialişti au creat o atmosferă de sărbătoare în centrul Capitalei. Ei au închiriat un troleibuz în care pasagerii au putut să-şi unească destinele.

Iar membrii Clubului Ecologiştilor au atârnat inimioare din carton în Parcul Valea Morilor. Prin acest gest, ei spun că au vrut să-şi arate dragostea faţă de natură. Tinerii au organizat şi un concert în aer liber.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu