Sfântul Gheorghe s-a dispărţit de 13 jucători în această iarnă. Câţi a adus în lot

Embed:

Sfântul Gheorghe Suruceni tinde spre Divizia Naţională! Pentru a ajunge în prima divizie valorică a fotbalului moldovenesc clubul a făcut schimbari mari în lot în această pauză de iarnă. Reprezentanta Diviziei A s-a despărţit de 13 jucători și a adus în locul lor tot atâţia.

Printre noii veniți se numără Alexandru Dulghier, Eduard Avram, Petru Postoroncă şi Eugen Slivca.

"După ce am antrenat echipa a doua parte a turului, ne-am gândit împreună cu staff-ul şi conducerea că trebuie de făcut schimbări pentru a ne atinge obiectivele pe care le avem. Obiectivul pus de conducere este câştigarea campionatului Diviziei A", a precizat Constantin Arbănaş, antrenor Sfântul Gheorghe Suruceni.

Pe 5 februarie gruparea din Suruceni se va deplasa spre Antalia, unde va efectua un cantonament de 2 săptămâni. După Veris Chişinău, Sfântul Gheorghe este al doilea club din Divizia A care îşi permite să organizeze un stagiu de pregătire în Turcia.

"Având în vedere că ne pregătim pentru Divizia Naţională şi sper să reuşim acest lucru, am crezut că ar fi bine să ne măsurăm forţele cu echipe mai puternice, să vedem la ce nivel suntem şi unde avem de crescut. Am considerat ca în Turcia clima e mai bună, sunt mai multe echipe în pregătiri. Să vadă şi băieţii că obiectivele echipei sunt foarte mari şi eu zic că e un lucru destul de bun", a subliniat  antrenor Sfântul Gheorghe Suruceni.

Clubul din Suruceni a terminat pe poziţia a patra prima jumătate a sezonului în Divizia A.

Elevii lui Constantin Arbănaş sunt devansaţi în clasament de echipa a doua a formaţiei Sheriff Tiraspol, Spicul Chişcăreni şi Victoria Bardar.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu