Sezonul reducerilor: Hainele din colecţiile de toamnă-iarnă s-au ieftinit

Embed:

Posibilitate excelentă de reînnoire a garderobei. Mai multe magazine din Capitală au afişat reduceri de până la 70 la sută. Astfel, comercianţii caută să lichideze stocurile de haine din colecţiile de toamnă-iarnă şi să elibereze vitrinele pentru cele de primăvară-vară.

În aceste zile, în mai multe magazine din Chişinău poţi găsi îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii la jumătate de preţ sau chiar mai ieftine.

Comercianţii susţin că volumul vânzărilor a crescut chiar din primele zile ale promoţiei.

"S-au majorat considerabil vânzările la noi, majoritatea cumpără maiouri, pulovere şi hanurace şi paltonaşele, desigur, s-au vândut foarte multe", a menţionat o vânzătoare.

"Avem reducerile finale la colecţia de iarnă de sezon până la 70 la sută, lichidări de stoc şi preţuri finale cele cele mai mici", a explicat un comerciant.

Cumpărătorii sunt mulţumiţi de preţuri şi spun că îşi vor înnoi garderoba şi vor face cadouri celor dragi.

"Sunt foarte mulţumită, de o plăcere, nişte reduceri convenabile pentru preţurile noastre, pentru salariile noastre", a spus o femeie.

"Foarte mulţumiţi. Căutăm ceva să ne convină. Prima haină e cu preţ, iar a doua e gratis", a menţionat un bărbat.

Acum, un tricou poate fi cumpărat la un preţ de la 90 până la 130 de lei. Blugii costă între 230 şi 380 de lei, tot la acest preţ sunt şi rochiile. Scurtele costă între 500 şi 900 de lei, iar paltonele pot fi cumpărate la un preţ ce variază între 600 şi 1000 de lei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu