Sezonul estival se apropie cu repeziciune: Piscinele din ţară se pregătesc pentru deschiderea sezonului de vară

Embed:

Piscinele din ţară se pregătesc pentru deschiderea sezonului estival. Aşa că cei care nu au posibilitatea să se odihnească pe malul mării pot merge la bazine. Pentru a atrage un număr cât mai mare de vizitatori, administratorii le propun clienţilor multe activităţi distractive. 

Pregătirile la piscinile din ţară sunt pe ultima sută de metri.

"După perioada de iarnă se aduce în regulă toată zona, inclusiv şi suprafaţa bazinului, se reînnoiesc filtrele, se schimbă sistemul de curăţare a apei", a spus administratorul piscinei,  Ilie Caciuc.

"La momentul dat avem grijă de conductele de apă, de punerea în funcţiune a filtrelor, anul acesta dispunem de nişte filtre hi-tech de purificare a apei de microparticole", a afirmat  proprietarul piscinei, Mihail Omilianovici.

Ca să-i ţină în apă şi pe şezlonguri, administratorii piscinelor au oferte speciale pentru clienţi.

"În zilele de weekend, noi avem DJ Party, pool party, este muzică, anumite gustări, petreceri tematice. ", a declarat administratorul piscinei, Artiom Calov.

"Garantat, orice persoană care intră pe teritoriu va primi un tichet de reducere pentru o săptămînă, sau vom avea diferite promoţii ca happy hour, sau concursuri.", a comunicat  proprietarul piscinei, Mihail Omilianovici.

În timp ce unii aşteaptă cu nerăbdare să se bălăcească în bazine, igieniștii avertizează că scăldatul în apa cu un nivel ridicat de clor este periculos.

"Diferite afecţiuni de piele, diferite iritări a mucoasei ochilor, cavităţii bucale, cavităţii nazale, pot fi chiar şi intoxicaţii. Poate fi astfel de cazuri deoarece nu este interzis clorurile lichifiat pentru dezinfectarea apei din bazine. O apă clorată o deosebim prin miros puternic, în al doilea rînd poate să fie turbiditatea puternică", a afirmat medicul igienist, Alexandru Nalba

Preţurile la piscinele din ţară variază între 100 şi 250 de lei pentru o zi. Unele bazine primesc deja vizitatori, iar altele preconizează deschiderea în primele zile de vară.

 

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu

EMISIUNI PUBLIKA »