Şevciuk era să o păţească la Chişinău. Liderul de la Tiraspol a fost salvat de gărzile de corp (VIDEO)

Embed:

Liderul separatist de la Tiraspol, Evgheni Şevciuk, a lunecat și a fost la un pas de a cădea pe pragul acoperit cu polei al sălii VIP a Aeroportului Chișinău. Liderul de la Tiraspol a fost salvat de la o căzătură ruşinoasă graţie intervenţiei agenților KGB-ului transnistrean care îi asigurau paza.

Potrivit deschide.md, imediat după Evgheni Şevciuk, acelaşi prag a fost păşit de şefa departamentului de externe din stânga Nistrului, Nina Ştanski, care a fost însă asigurată din start cu sprijinul unui bodyguard.

Cei doi oficiali au plecat aseară la Moscova cu cursa aeriană Chișinău-Moscova a companiei aeriene Siberia Airlines.

Publika.md aminteşte că, în ultima perioadă, liderii separatiști de la Tiraspol au avut mai multe incidente pe Aeroprtul din Chişinău. Recent, pe aeroportul din Chişinău a avut loc un scandal cu implicarea pazei de corp a liderului de la Tiraspol, Evgheni Şevciuk.

Aceştia au fost la un pas de a se lua la bătaie cu 20 de veterani ai războiului de la Nistru, care au blocat intrarea în sala VIP a aeroportului, pentru a nu-i permite liderului separatist să zboare la Moscova. 

O altă situaţie similară s-a produs acum două luni pe Aeroprotul din Chişinău. Atunci, paza de corp a lui Evgheni Şevciuk şi a şefei departamentului de externe din regiune, Nina Ştanski, a bruscat o echipă de jurnalişti care a încercat să-i filmeze pe cei doi.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu