Serviciul medical al Ministerului Afacerilor Interne a fost menționat cu Titlul de Onoare

Cu ocazia Zilei profesionale a lucrătorului medical și farmacistului, astăzi, 18 iunie 2018 ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan a avut o întâlnire cu angajații Serviciului medical al MAI.

În cadrul acestei întâlniri, ministrul Afacerilor Interne a adus felicitări medicilor și asistenților medicali, mulțumind din numele efectivului MAI pentru activitatea zilnică, profesionalism și dedicație. Totodată, ministrul a îndemnat angajații Serviciului să susțină inițiativa conducerii MAI în promovarea modului sănătos de viață în rândul angajaților și să intervină cu recomandări suplimentare în acest sens.

"Rezultatele activității Serviciului medical al Ministerului de Interne demonstrează că suntem un exemplu și în acest domeniu, fapt pentru care vreau să vă mulțumesc. Implicarea Dumneavoastră în soluționarea problemelor de sănătate cu care se confruntă oamenii noștri, rezistența și curajul de care dați dovadă sunt calități demne de apreciere", a spus Alexandru Jizdan în discursul său.

Pentru contribuția la fortificarea sistemului de medicină, asigurarea sănătății angajaților MAI, și promovarea modului sănătos de viață Serviciul medical a fost menționat cu Titlul de Onoare al Ministerului Afacerilor Interne, iar  colectivul de medici și asistenți a primit diplome de mulțumire și alte distincții.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu