Servicii rapide de livrare a coletelor! "Poşta Moldovei" a achiziționat automobile noi (GALERIE FOTO)

Embed:

Cinci oficii poștale din raioanele Briceni, Hânceşti, Ceadîr-Lunga, Ialoveni şi Străşeni au primit automobile noi.

Ca urmare, cetăţenii vor avea parte de servicii rapide de livrare a coletelor.

Astăzi, directorul întreprinderii "Poşta Moldovei", Serghei Nastas, a înmânat cheile de la noile automobile. El a menţionat că instituția pe care o reprezintă își propune ca proiectul de modernizare a parcului auto să fie continuat şi în 2017. 

Pe parcursul ultimilor doi ani, întreprinderea "Poşta Moldovei" a achiziționat 50 de automobile, care au ajuns în mai multe localităţi. Investiția are menirea de a spori calitatea serviciilor prestate oficiile teritoriale de întreprinderii.

"Este un proiect foarte binevenit. Vreau să vă spun că din partea cetăţenilor la noi au parvenit de a presta aceste servicii de la uşă la uşă de curierat, dar noi din păcate nu aveam capacitatea la momentul respectiv", a afirmat directorul Centrului de Poștă Briceni, Cristina Rață.

"Maşina veche este uzată deja și s-a stricat. Aşteptăm acest automobil de mult timp. Sunt foarte bucuros. O să ne fie mai uşor să lucrăm", a afirmat directorul Centrului de Poștă Ceadîr-Lunga, Mihail Rusev.

Cei mai mulțumiți sunt totuși șoferii, care spun că au urcat pentru prima dată la volanul unei mașini noi.

"Conduceam un automobil vechi, iar în ultima perioadă, maşina se defecta des. O să avem grijă să păstrăm acest automobil. Este mai mare şi mai sigur, caroseria este mai încăpătoare", a spus şoferul Alexandru Machedonschi.

Directorul întreprinderii "Poşta Moldovei", Serghei Nastas, spune că anul 2016 a fost unul bun pentru instituţia pe care o conduce.

"În anul 2016, noi am pornit serviciul Post Terminal. S-a pornit proiectul eliberarea pensiilor în orice oficiu poştal din ţară. Poşta Moldovei a angajat în câmpul de muncă 200 de persoane noi plus la aceasta au fost deschise 20 de agenţii poştale. Anul 2016 a fost anul când s-a majorat salariile cu 20 de procente la toţi operatorii şi poştaşi", a declarat directorul Întreprinderii "Poşta Moldovei", Serghei Nastas.

Pe parcursul ultimilor trei ani, instituția a procurat 1.070 de calculatoare și imprimante. De asemenea, au fost renovate 25 de oficii poştale, iar lucrătorii au fost dotaţi cu uniforme noi. În 2017, întreprinderea îşi propune să extindă serviciile de curierat.

În prezent, "Poşta Moldovei" are peste 5.000 de angajaţi.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu