Serialul Cernobyl al HBO a devastat Game of Thrones după rating-ul acumulat

O altă producție realizată de HBO i-a cucerit pe fani. Deși abia a fost lansată, mini-seria Cernobyl se află în topul IMDb, înaintea serialului Game of Thrones.

Serialul-documentar produs de HBO și Sky Atlantic a obținut o medie impresionantă de 9,6 din 10, scor acordat de cei aproape 26.000 de fani.

Iată câteva reacții pe Internet, potrivit realitatea.net:

„Nu am văzut nimic așa de îngrozitor ca # ChernobylHBO în viața mea. Nimic. Teroare pură și totul s-a întâmplat în realitate. Uneori ecranizarea unui eveniment își deschide mai bine ochii despre ceva care s-a întâmplat cu adevărat decât orice altceva. Bună treabă #skyatlantic”. 

„Interpretare superbă, tensiune și o atenție uimitoare pentru detalii. Un MUST SEE pentru toată lumea”.

Miniseria, formată din şase episoade, a debutat pe 6 mai și spune povestea tragicului accident nuclear de la Cernobîl, dar şi a oamenilor direct implicaţi în gestionarea crizei.
 

Din distribuție fac parte Emily Watson, Stellan Skarsgård, Ralph Ineson, Fares Fares, Adam Nagaitis și David Dencik. Chernobyl a fost scris de Craig Mazin – scenaristul The Hangover 2 & 3, și este regizat de Johan Renck – care a lucrat la Breaking Bad.

 

Publika.me aminteşe că în noaptea de 26 spre 27 aprilie 1986, reactorul 4 al centralei a explodat şi a eliberat cantităţi uriaşe de material radioactiv în atmosferă.

28 de oameni şi-au pierdut viaţa în acea noapte, în explozie şi în timpul tentativelor de a lichida incendiul. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu