Seria de concerte "Arhitecturi Captivante" s-a încheiat cu un repertoriu de excepţie la cetatea Soroca

Embed:

Muzică bună și atmosferă de vis pe malul râului Nistru. Seria de concerte "Arhitecturi Captivante" s-a încheiat aseară cu un repertoriu de excepţie, la cetatea Soroca.

Publicul a fost răsfăţat cu adaptări captivante ale unor melodii moderne, dar și cu muzică simfonică interpretată de tinerii talentați de la "Moldovan National Youth Orchestra".

"Sunt emoţii diverse pentru că este un loc istoric care pentru mine e vizitat prima data. Este o emoţie unică, mai ales că facem si artă si muzica bună aici. Te copleşește", a spus Vadim Buinovschi, membru "Kaiser Band".

Locuitorii orașului Soroca au rămas impresionați de acest concert, mai ales că unii dintre ei au ascultat pentru prima dată muzică simfonică live.

Organizatorii susțin că scopul evenimentului este de a promova arta și de a crea o atmosferă deosebită pentru oameni.

"Scopul primordial a fost de a promova valorile mari în rândurile populaţiei, muzica clasică. Vrem să aducem sărbătoare în inimile oamenilor din Soroca", susține președintele Asociației Muzica Corală din Moldova, Elena Marian.

"Fundația lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss" susține seria concertelor "Arhitecturi captivante" prin popularizarea muzicii de calitate şi a monumentelor de arhitectură deosebite, pentru ca să dezvolte spiritual generația Republicii Moldova", a precizat reprezentantul Fundaţiei Edelweiss, Daniela Caraiman.

Spectacolul a fost organizat în aer liber, iar intrarea a fost gratuită. Seria de concerte "Arhitecturi captivante" s-a desfășurat timp de trei zile, în trei locații diferite.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu