Sergiu Sîrbu: Show ieftin, marca marionetei Andrei Năstase

Embed:

Democratul Sergiu Sîrbu îl contrazice pe liderul Partidului "DA", Andrei Năstase, în spatele căruia stau mafioţii Ţopa, şi spune că depunerea listelor cu semnături astăzi era perfect legală. Asta după ce Năstase a făcut scandal în şedinţa CEC, acuzând reprezentanţii instituţiei că acţionează cu încălcări ale legislaţiei. 

Sergiu Sîrbu a declarat că există și o dovadă de falsuri în strângerea semnăturilor de Andrei Năstase.

”Show ieftin, marca marionetei Andrei Nastase! Că nu înțelege politica e una, nici nu are nevoie, el nu decide nimic în politică, totul decid oligarhii interlopi Țopa pentru el, dar parcă se dă jurist cu școală. Depunerea listelor era perfect legală astăzi, dar "procurorul" Țopilor a mai vrut un show ieftin, să mai manipuleze o dată cetațenii, așa cum a facut-o și cu protestele, când s-a folosit în modul cel mai cinic de problemele oamenilor pentru a-și face de fapt un partid politic pe seama lor.

Probabil are probleme cu strângerea semnăturilor, și-a mai luat timp pâna luni să mai strânga.

Ah da. Anexezi și o dovadă de falsuri în strângerea semnăturilor de către bravul bărbat al neamului A. Năstase!”, a scris Sergiu Sîrbu într-un mesaj postat pe o rețea de socilizare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu