Sergiu Sîrbu o îndeamnă pe Maia Sandu să lase Facebook-ul şi să participe la ședințele Comisiei pentru formarea circumscripțiilor

Democratul Sergiu Sîrbu o îndemnă pe liderul PAS, Maia Sandu, "să lase măcar pentru o zi Facebook-ul și sa meargă la lucrările Comisiei pentru formarea circumscripțiilor", unde a fost invitată de nenumărate ori. 

Potrivit lui Sîrbu, după ce Comisia a aprobat harta circumscripţiilor, Sandu a început să critice şi să vină cu acuzaţii, fără să aducă argumente concrete. 

"Doamna Maia Sandu ar fi trebuit să lase măcar pentru o zi Facebook-ul și sa meargă la lucrările Comisiei pentru formarea circumscripțiilor, unde a fost invitată în mod insistent și repetat! A refuzat! Toate ședințele comisiei au fost publice, transmise live, inclusiv pe Facebook, unde doamna Sandu face politică. A tăcut! Acum s-a trezit după ce Comisia a aprobat circumscripțiile că ceva nu-i place, dar nu poate să explice cu argumente ce. Știți de ce a fugit de participarea la comisie? Știți de ce a stat și s-a uitat live la ședințe, dar nu a intervenit? Pentru ca NU a avut argumente! Dovada și reacția ei de astăzi, zero argumente, maxim de emoții și populism", a scris deputatul PDM, Sergiu Sîrbu pe pagina sa de Facebook.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu