Sergiu Sîrbu: Nu cred în sinceritatea Maiei Sandu, care a spus că nu poate să se așeze la masa de negocieri cu PDM

Membrul Partidului Democrat din Moldova, Sergiu Sîrbu a afirmat că nu crede în sinceritatea liderului ACUM, Maia Sandu, care a spus mai devreme că nu poate să se așeze la masa de negocieri cu PDM.

Declaraţia a fost făcută de către democrat într-o postare pe pagina sa de Facebook, în care Sîrbu opinează că decizia lui Sandu este doar un pretext pentru a arunca țara în criză și instabilitate.

"După alegerile din noiembrie 2014, personal am stat la masa de negocieri cu doamna Maia Sandu și alți colegi din PDM și PLDM, am negociat programul alianței și cel de guvernare, care apoi a fost votat în Parlament în formula PDM, PLDM, PCRM.

Atunci doamna Maia Sandu nu avea nici o problemă sa negocieze cu PDM, să facem guvern împreună, să fie votată ministru de către deputații noștri și ea să-i voteze pe colegii noștri în funcții de conducere", a scris Sîrbu.

"De aceea, nu cred în sinceritatea doamnei Maia Sandu când spune că nu poate să se așeze la masa de negocieri cu PDM. Cred că mai degrabă este un pretext pentru a arunca țara în criză și instabilitate", mai subliniază democratul Sergiu Sîrbu în postarea sa de Facebook.

Anterior şi liderul Partidului Democrat din Moldova, a oferit primul interviu post-electoral, în care condamnă decizia liderilor ACUM de a negocia o potenţială coaliţie.

Citeşte şi Vlad Plahotniuc: Noi credem că oamenii așteaptă mai degrabă să vadă ce vom face la guvernare, decât cine cu cine face alianță


loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu