Sergiu Sîrbu la Andrei Năstase acasă: Cum crezi Andrei, de ce oamenii susțin Partidul Democrat? (VIDEO)

Embed:

Caravana PDM a ajuns astăzi în raionul Telenești. Deputații democrați au mers și în localitatea Mândrești, satul de baștină al liderului PPDA, Andrei Năstase. 

Sergiu Sîrbu a fost uimit de susținerea oamenilor, de drumurile bune din sat reabilitate cu programul "Drumuri bune pentru Moldova" și că arată foarte bine și calitative. Drumul din imagine care arată fără gropi este chiar în fața casei liderului PPDA din raionul Telenești. 

Totodată, deputatul democrat consideră că Andrei Năstase nu a făcut nimic pentru sătenii săi, iar guvernarea va continua să aibă grijă de oamenii din Mândrești și din toate raioanele țării.

"Drumul din localitate a fost făcut de guvernare din cadrul proiectului "Drumuri bune pentru Moldova". Acest drum arată foarte bine și calitativ, nu are nici o groapă și este făcut chiar în fața casei liderului PPDA din raionul Telenești.

Indiferent de ce culoare politică nu ar fi oamenii, guvernarea și Partidul Democrat a făcut și urmează să facă drumuri bune pentru Mândrești, pentru toate raioanele și pentru toate satele, deoarece drumurile sunt a oamenilor. 

Am vrut să vă arăt și un exemplu de încălcare a legislației electorale, cum se încleiei afișe electorale în locuri neautorizate, dar să rămână pe seama acestor. 

În final vreau să vă spun că am avut o discuție cu oamenii din satul Mândrești și majoritatea au spus că vor susține guvernul și Partidul Democrat din Moldova

Am așa o întrebare retorică, cum crezi stimate Andrei de ce oamenii susțin Partidul Democrat? Poate din cauză că nu ai făcut nimic niciodată în acest sat? Nici un proiect pentru satul acesta?

Nu aștept răspuns, indiferent, noi vom continua să creștem salarii, pensii, să facem drumuri pentru toți oamenii indiferent de voință politică", a declarat Sergiu Sîrbu, deputat PDM.

Caravana electorală a Partidului Democrat a pornit în data de 26 ianuarie. Până la alegeri, democrații vor cutriera toate raioanele țării pentru a discuta cu oamenii despre faptele pentru o viață mai bună aici, acasă și despre ce-și doresc cetățenii de la următoarea guvernare.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu