Sergiu Sîrbu: Dorința cetățenilor, ignorată de parlamentarii puterii. Vor funcții plătite din bani publici pentru toate familiile și cumătrii lor

Deputatul democrat Sergiu Sîrbu a scris pe pagina sa de Facebook că deputaților din Alianța Kozak Acum-PSRM nu le pasă de dorința cetățenilor, dar doresc să aibă funcții plătite de stat pentru toate neamurile.

"Dorința a aproape 800.000 de cetățeni moldoveni, de a avea un Parlament mai mic și mai eficient, este ignorată azi de parlamentarii puterii. Normal, interesul lor este să fie cât mai multe funcții plătite din bani publici, să aibă loc toate familiile și cumătrii lor.", scrie Sergiu Sîrbu.

PUBLIKA.MD amintește că deputaţii alianţei PSRM-ACUM au respins, astăzi, propunerea aleşilor PDM de a iniția procedurile de modificare a legislației, astfel încât numărul de deputaţi să fie redus de la 101 la 61. Documentul mai prevede demitere aleşilor poporului, dacă aceştia nu-şi îndeplinesc angajamentele. Asta chiar dacă moldovenii s-au pronunţat pentru modificarea legislaţiei în acest sens în cadrul referendumului consultativ, care a fost organizat în data de 24 februarie 2019. 

CITEȘTE ȘI: Deputaţilor ACUM-PSRM nu le pasă de părerea oamenilor. Aceştia au respins proiectul privind reducerea numărului deputaţilor de la 101 la 61

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu