Sergiu Sîrbu, despre raportul fraudei bancare: Are scopul de a-i scoate basma curată pe Platon și Filat

Embed:

Scopul raportului Comisiei de anchetă privind elucidarea circumstanțelor devalizării sistemului bancar este de a curăța imaginea lui Veaceslav Platon și al lui Vlad Filat.

Declarația a fost făcută de democratul Sergiu Sîrbu, care a mai adăugat că actualul raport este unul subiectiv și neprofesionist.

Sîrbu mai spune că adevărata problemă a Republicii Moldova este ineficiența actualei guvernări.

"Această Comisie a avut un scop bine determinat din start, de a falsifica realitatea, de a scoate basma curată pe așa numiții Filat, Platon. Vreau să vă spun că scopul acestui raport a fost să fie curățată imaginea lui Platon și Filat. Este un raport absolut subiectiv, neprofesionist, făcut la comanda majorității parlamentare, selectiv, fără participarea opoziției. Evident, noi nu avem cum să participăm la această farsă și la acest circ, care se numește spălarea imaginilor celor care cu adevărat au fost implicați în frauda bancă. Fracțiunea Partidului Democrat nici nu avea cum să participe și să asiste la acest spectacol de prost gust. Toate informațiile pe care le avem, le vom pune la dispoziția publicului prin alte mijloace disponibile, iar adevăratele probleme ale Republicii Moldova sunt ineficiența guvernului, acestea sunt problemele grave de ordin social și economic", a spus democratul Sergiu Sîrbu.

CITEȘTE ȘI: Democraţii au părăsit plenul Parlamentului în semn de protest. Ce i-a nemulţumit

 

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu