Sergiu Sîrbu, citat pentru audieri la Procuratură: Nu trebuie să fii Baba Vanga ca să știi cu o lună înainte ce va face justiția moldovenească

Deputatul democrat Sergiu Sîrbu este citat pentru audieri la Procuratură. Informaţia a fost comunicată chiar de el prin intermediul unei postări pe o pagină de socializare. 
"În Moldova nu trebuie să fii Baba Vanga ca să știi cu o lună înainte ce va face justiția moldovenească, cea "decapturată" și "depolitizată"! Dragi prieteni, am avut dreptate! După cum v-am anunțat acum câteva zile la postul public de televiziune, iar unii au zis că nu e adevărat, iată că mâine la 8.30 merg la procuratură, ca să dau explicație unor procurori care vor să îi credem că ei nu au nicio legătură cu politicul și cu politicienii.
Să vedem! Deși am dubii, cum zic juriștii rezonabile, așa cum fac de fiecare dată o să merg pe prezumția nevinovăției în privința procurorilor și o să cred că e pură coincidență această audiere care vine exact când agenda politică e atât de încordată. Chiar vreau să cred că procurorii se supun doar legii și nu comenzilor politicienilor.
Au o vorbă moldovenii, capul plecat sabia nu-l taie. Dar nici soarele nu-l vede! Cu detalii voi reveni!
P.S. Eu cerere de aderare la alt partid nu scriu", a scris Sergiu Sîrbu pe pagina sa de Facebook. 

Publika.md aminteşte că Sergiu Sîrbu a declarat acum câteva zile că ar putea fi arestat chiar la prima şedinţa din acest an a Parlamentului. Sîrbu a spus că figurează drept bănuit într-un dosar penal şi a fost citat de urgenţă pentru audieri.

Procurorul general, Alexandr Stoianoglo, a confirmat că deputatul este cercetat penal, dar nu va cere arestarea sa la şedinţa plenară a Legislativului.

CITEŞTE ŞI: Sergiu Sîrbu spune că ar putea fi ARESTAT la prima ședință a Parlamentului din acest an

loading...

Lasă un comentariu