Sergiu Sîrbu, ATACAT de recidivistul Pavel Grigorciuc. Deputatul democrat, internat la spital

Embed:

(UPDATE 16:23) Soţia deputatului Sergiu Sîrbu a venit cu unele precizări: "Sergiu mă aștepta pe mine. Trebuia să ne întâlnim. Pavel Grigorciuc trecea pe alături împreună cu avocatul lui Platon și striga în portavoce 'trădătorule'. Sergiu i-a zis 'hai să vorbim în cafenea'. Când am intrat eu acolo, Sergiu era așezat pe un scaun, își pierdea cunoștința. L-am urcat, împreună cu colegii, în mașină și l-am dus la spital. Acolo i-au făcut tomografia computerizată de urgență, iar medicii au spus că este o comoție cerebrală puternică. Partea gravă este că loviturile au fost aplicate în zona tâmplei. În prezent el rămâne internat", a declarat Ina Sârbu.

Citeşte şi: Recidivistul Pavel Grigorciuc recunoaşte că l-a agresat pe Sergiu Sîrbu

(UPDATE 15:56) Deputatul s-a ales cu o comoţie cerebrală şi se află la Institutul de Medicină Urgentă din Capitală.

(UPDATE 15:54) Deputatul democrat, Sergiu Sîrbu, a fost atacat fizic, într-o cafenea din centrul Capitalei, de către Pavel Grigorciuc, condamnat penal la patru ani cu suspendare. Informația a fost confirmată de către soția acestuia, Ina Sîrbu, care a fost martora acestui atac, alături de alte câteva zeci de persoane.

La moment deputatul este internat la spital, unde și-a pierdut cunoștința.

Împreună cu Pavel Grigorciuc era și Eduard Rudenco, avocatul raiderului nr. 1 în CSI, Veaceslav Platon.

Poliția a fost anunțată de acest caz, iar Grigorciuc a fost transportat la Inspectoratul de Poliţie Buiucani pentru audieri.

Pavel Grigorciuc a fost condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare cu suspendare pentru dezordini în masă. El este membru al Mişcării "Antifa", iar în 2015, acesta a primit interdicţia de a intra în Ucraina.

(15:50) Deputatul democrat Sergiu Sîrbu a fost atacat de către recidivistul Pavel Grigorciuc.

Deputatul se află în inconștiență la spital.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu