Sergiu Sîrbu A ADERAT la PD. "Este echipa care îmi dă posibilitatea să realizez anagajamentele luate faţă de cetăţeni"

Embed:

Deputatul neafiliat Sergiu Sîrbu aderă la Partidul Democrat. Parlamentarul a confirmat în cadrul şedinţei Parlamentului că va face parte din rândurile membrilor acestui partid. 

"Mi-am asumat angajamente faţă de cetăţeni şi sunt un om de echipă. Am avut mai multe discuţii cu mai multe partide. Vreau să fac parte dintr-o echipă puternică, ce poate să-mi dea posiblitatea să spun ce gândesc, o echipă care îmi dă posibilitatea să realizez anagajamentele luate faţă de cetăţeni. Declar că mă alătur fracţiunii Partidului Democrat", a declarat Sîrbu.

De asemenea, el a mai spus că este o decizie asumată şi conştientă.

"PD este un partid puternic, într-o dezvoltare şi modernizare permanentă şi cred că pot să aduc o valoare adăugată acestui proces. PD este cel mai apropiat partid pentru mine, în realizarea obiectivelor trasate anterior, în apărarea drepturilor omului şi a Constituţiei. Este o decizie corectă. Nu m-am grăbit când am pecat din PCRM. Este o decizie conştientă, asumată, sunt sigur ca voi face faţă", a mai adăugat noul deputat al PD.  

Deputatul Sergiu Sîrbu a părăsit Partidul Comuniştilor pe 12 decembrie anul trecut. El şi-a explicat atunci decizia prin mai multe motive. Sîrbu spunea că PCRM nu a ştiut să îşi valorifice statutul de opoziţie şi în interiorul partidului nu există dorinţă de reformare. "PCRM nu a reuşit să creeze o stângă politică puternică şi consolidată", mai spunea atunci Sîrbu.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu