Sergiu Secu, noul antrenor al clubului Zimbru Chișinău. A fost prezentat oficial și a efectuat primul antrenament

Embed:
Sergiu Secu este noul antrenor al clubului Zimbru Chișinău. Tehnicianul în vârstă de 45 de ani a ajuns în funcția lăsată vacant de Vladimir Aga. Secundul lui Secu va fi fostul internaţional moldovean Sergiu Epureanu. La clubul "galben-verde" își va fi continua activitatea managerul sportiv Marius Codescu.

Zimbru Chișinău este penultima clasată după 10 etape disputate în Divizia Națională de fotbal, având nouă puncte la activ. Sergiu Secu a fost prezentat oficial și deja a efectuat primul antrenament.

"Legat de Zimbru, este o echipă cu ambiții. Cine n-ar antrena echipa, ce jucători n-ar fi aici, ei întotdeauna îți pun scopuri maxime. Unica echipă este lider detașat - Sheriff, este și Milsami. Celelate echipe sunt la același nivel. Orice echipă poate să ajungă în cupele europene", a declarat Sergiu Secu.

În actuala ediție de campionat a Diviziei Naționale Sergiu Secu a activat la Sfântul Gheorghe Suruceni, de la care a demisionat acum două luni. El va debuta pe banca tehnică a Zimbrului sâmbătă, 16 iunie, în partida de la Chișinău cu Dinamo-Auto Tiraspol.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu