Sergiu Morari vrea să rupă gura târgului la următoarea Gala K.O.K. de la Chişinău

Embed:

Sergiu Morari are în faţă o nouă provocare. Cel mai bun luptător K-1 moldovean din 2015 va împărţi pumni şi picioare cu ucraineanul Alexei Liubcenko în categoria de greutate de până la 77 de kilograme la Gala K.O.K. de la Chișinău.

În 2015 Morari a câştigat turneele internaţionale de la Riga şi Chişinău. 

"Pentru noi orice luptă e ca un examen. Am un adversar tehnic, mie îmi place cum lucrează el, trebuie să depun efort ca să câştig. De cum va fi, mai uşor sau mai greu, voi vedea în luptă", a spus Sergiu Morari.

"Aşteptăm o luptă echilibrată, fiindcă cunoaştem că Liubcenko face parte din tagma luptătorilor puternici. Noi credem în primul rând în Sergiu. Ştim că el o să câştige", a declarat preşedintele Thai Boxing Club, Constantin Bolea. 

"Are lupte foarte frumoase, are 2 Gran Prix-uri câştigate. Sergiu merge treptat spre centura de campion mondial în categoria de 77 de kilograme", a spus preşedintele FEA, Dorin Damir. 

Confruntarea dintre Morari şi Liubcenko va avea loc pe 9 aprilie la Gala K.O.K.

Turneul se va desfăşura la Sala Polivalentă din Capitală. Unul dintre cele mai aşteptate dueluri va fi cel dintre moldoveanul Stanislav Reniţă şi Martynas Danius din Lituania. Ei se vor bate pentru centura de campion mondial în categoria de greutate de până la 95 de kilograme.

Gala KOK de la Chişinău va transmisă în direct de posturile TV Eurosport şi FightBox.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu