Sergiu Litvinenco despre Vlad Filat: A dezamăgit foarte multă lume

Nu există nici o bază factologică sau probatorie pentru a spune că Maia Sandu ar fi implicată în eliberarea lui Filat. Aceasta este declaraţia făcută de deputatul Sergiu Litvinenco, care a venit cu o reacţiei la acuzaţiile făcute de Igor Dodon. Mai mult, acesta consideră că acesta ar fi o modalitate prin care Dodon încearcă să o discrediteze pe Sandu înainte de prezidenţiale. 

"După mine, lui Igor Dodon îi este convinabil să încearce cel puţin să o discrediteze de Maia Sandu cu fel de fel de aberaţii şi aiureli. Nu există nici o bază factologică sau probatorie pentru a spune că Maia Sandu ar fi implicată în eliberarea lui Filat", a menţionat deputatul, Sergiu Litvinenco. 

Întrebat dăcă Vlad Filat are dreptul moral de a reveni în politică, Letvinenco a spus că acesta a dezamăgit prea multă lume, ceea ce nu i-ar permite să facă acest lucru.  

"Nu cred, pentru că a dezamăgit foarte multă lume. Foarte multă lume i-a acordat încrederea în 2009, 2010. Dacă vă aduceţi aminte 32 de mandate a luat şi din păcate nu a realizat aproape nimic din ceea ce a promis alegătorilor", a adăugat acesta. 

 

loading...

Lasă un comentariu