Sergiu Dadu i-a învăţat pe "studenţi" cum să şuteze mai bine pe poartă

Embed:

Internaţionalul Moldovean, Sergiu Dadu a susţinut un Master Class pentru formaţia FC Academia. Dadu se află în Moldova din luna mai, de când a plecat Alania Vladikavkaz şi este la prima experienţă de acest gen. La antrenament, Dadu le-a oferit lecţii studenţilor, pe care, la timpul lui, le-a învăţat de la mai mulţi antrenori.

"De la Gabi Balint, de la Mircea Rednic care a fost antrenor la Alania, de la Rolan Curbis, am învăţat şi în Danemarca câte ceva", a spus fotbalistul Sergiu Dadu.

"A fost un master class interesant, cu un jucător care a mâncat această pâine. Mai mult a fost un antrenament cu şuturi la poartă", a declarat Radu Gânsari, jucător Academia.

Chiar dacă şi-a testat capacităţile de antrenor, Dadu încă nu se gândeşte la o carieră în acest sens.

"Nu, e devreme încă, eu nu sunt gata pentru aşa ceva, pentru un master class cu mare plăcere, dar mai vreau să joc fotbal şi cred că am să o fac încă 3-4 ani", a spus încrezut fotbalistul.

Sergiu Dadu este la moment fără club, ultimul sa echipă a fost Alania Vladikavkaz pe care a părăsit-o în luna mai. În iulie 2010, în meciul Alaniei cu Lokomotiv Moscova, Dadu s-a accidentat grav la picior, iar de atunci nu a mai jucat într-un meci oficial. Dadu a mai evoluat la Sheriff Tiraspol, ŢSKA Moscova şi FC Midtjylland din Danemarca.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu