Sergio Busquets şi-a prelungit contractul cu FC Barcelona

Embed:

Sergio Busquets rămâne la Barcelona cel puţin până în 2018. Oficialii clubului i-au oferit acest contract mijlocaşulului spaniol chiar în ziua în care acesta a împlinit 25 de ani. În plus, noua înţelegere a lui Busquets cu Barca presupune şi o clauză de reziliere colosală - 150 milioane de euro.

Directorul sportiv al clubului, Andoni Zubizarreta, a confirmat prelungirea contractului pentru încă cinci ani cu Busquets, până în vara anului 2018, cu drept de prelungire pentru încă un sezon. Clauza de reziliere a contractului este una uriaşă, de 150 milioane de euro. Mijlocaşul spaniol a fost promovat la prima echipă a Barcelonei în 208, iar de atunci a strâns peste 238 de prezenţe şi a marcat opt goluri.

Născut în oraşul Sabadell, Sergio Busquets a mai jucat la echipele B şi C a Barcelonei.

Se întâmplă la doar o zi după ce conducerea clubului de pe Camp Nou l-a vândut pe Thiago Alcantara la Bayern Munchen. Totodată, Zubizarreta a anunţat că Cesc Fabregas nu este de vânzare şi va rămâne şi sezonul viitor la formaţia antrenată de Tito Vilanova. Fostul "tunar" este dorit insistent de către noul tehnician al celor de la Manchester United, David Moyes, iar englezii erau gata să ofere 30 milioane de euro, în schimbul lui Fabregas.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu