Sergio Busquets şi-a prelungit contractul cu FC Barcelona până în 2015

Embed:

Până să ajungă la o înţelegere cu Dani Alves, privind prelungirea contractului, conducerea Barcelonei l-a convins pe Sergio Busquets să semneze un nou angajament. Mijlocaşul catalan va rămâne pe "Camp Nou" până în 2015 şi va avea o clauză de reziliere cifrată la 150 de milioane de euro.

Contractul lui Busquets mai include o opţiune de prelungire automată până în 2016, în funcţie de partidele pe care fotbalistul le va juca în ultimul an al acordului. Întelegerea anterioară a lui Sergio Busquets cu FC Barcelona era valabilă până în 2013 şi clauza de reziliere era de 80 de milioane de euro.

"Sunt foarte mulţumit. Este cel mai frumos mod de a începe un an, o veste bună pentru toată lumea. Am 22 de ani şi sper să am o carieră plină de succese", a declarat fotbalistul spaniol.

Sergio Busquets a fost promovat de tehnicianul Josep Guardiola de la Barcelona B la prima echipa a grupării catalane în sezonul 2008-2009. El a jucat în 24 de partide din campionatul Spaniei, în opt meciuri din Liga Campionilor şi nouă din Cupa Spaniei, în primul sezon la echipa pregătită de Guardiola, iar în prezent este un titular incontestabil.

loading...

Lasă un comentariu