Serghei Buzurnîi și Sergiu Iordan sunt candidații PDM în circumscripțiile uninominale din Bălți

Embed:
Serghei Buzurnîi și Sergiu Iordan sunt candidații Partidului Democrat din Moldova în circumscripțiile uninominale din Bălți și câteva localități din raioanele Fălești și Sângerei.

Serghei Buzurnîi deține al patrulea mandat de primar al satului Sadovoe din municipiul Bălți. Este agronom cu o bogată experiență, tată a doi copii și un familist exemplar. Spune că a decis să candideze pentru a se putea implica mai activ în dezvoltarea localităților.

"Voi putea mai mult și mai operativ să soluționez problemele atât la Bălți, cât și în satele Răuțel, Pârlița, precum și în satul Sadovoe. Sunt foarte multe de soluționat: drumuri, apeducte și sisteme de canalizare", a spus Serghei Buzurnîi, candidat PDM, circumscripție uninominală nr.9.

Juristul Sergiu Iordan are în spatele său o experiență bogată în diverse structuri de stat, inclusiv în Camera Înregistrării de Stat şi Primăria oraşului Bălți. Acum este șef al Serviciului Cadastral teritorial şi exercită cel de-al treilea mandat de ales local în Consiliul Municipal Bălți.

"Având activitatea în municipiul Bălți, consider că mă cunoaște lumea, că n-am fost indiferent niciodată și tot tipul m-am luptat pentru doleanțele lor. Le-am înaintat la Consiliul, m-am implicat în diferite acțiuni ca să reușim în acest lucru", a declarat Sergiu Iordan,  candidat PDM, circumscripție uninominală nr.10.

Politicianul spune că își va îndrepta eforturile pentru ca oamenii să aibă un trai mai uşor.

"Voi solicita și voi pleda pentru aceea ca să fie alocate investiții considerabile, undeva în jur de 30 de milioane de lei pentru efectuarea acestui proiect ca să închidem centura de linii de troleibuze pe strada Lesecico, ca să aibă posibilitatea și alți cetățeni să aibă acces la troleibuz. Vrem să deschidem rute noi, de la microraionul Dacia până la microraionul Molodovo", a declarat Sergiu Iordan,  candidat PDM, circumscripție uninominală nr.10.

Ambii candidați au depus deja actele pentru a fi înregistrați la consiliile electorale, după ce au adunat numărul necesar de semnături din partea susținătorilor.

"Sunt doi candidați foarte puternici, doi candidați devotați, doi candidați care sunt locuitorii a municipiului Bălți, sunt oameni pe care îi cunosc locuitorii, știu care sunt aptitudine lor", a spus Octavian Mahu, liderul OT PDM Bălți.

Oamenii cred că viitorii deputați trebuie să fie onești.

"Sincer, conștiincios, serios, capabil să comunice cu oamenii", a spus un bărbat.

"Cum trebuie să fie… să poate să conducă țara, să nu aibă frică de nimeni, lumea să aibă în el încredere", a completat un alt bărbat.

"Să fie respectat de toți oameni, să știe să fie ferm pe poziția sa", a spus o femeie.

"Un candidat trebuie să-și apere interesele sociale și să fie demn", a completat o altă femeie.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu