Serafim Urechean: Alianţa de guvernare dintre PSRM şi ACUM este complet nefuncțională (VIDEO)

Embed:

Alianţa de guvernare dintre PSRM şi ACUM este complet nefuncțională, iar problemele social-economice din ţară se vor adânci cu timpul. Declaraţiile au fost făcute de fostul deputat Serafim Urechean în cadrul emisiunii Publika Report. La fel ca mulţi alţi analişti, el a constatat că actualul Guvern nu are un plan concret de guvernare.

"- Având o experienţă mică sau mare de 40 de ani de activitate mai ales în domeniul economic a ţării eu vreau să spun că astăzi ţara nu este guvernată. Ţara este într-o situaţie catastrofală.
- Cum nu este guvernată ? Este guvernul Sandu.
- Odată cu denumirea că este guvern sau parlament sau altceva asta nu înseamnă că el este funcţional", a declarat Serafim Urechean.

Serafim Urechean a vorbit şi de faptul că în acest an o cantitate mare de roadă a fost compromisă, însă autorităţile nu fac nimic pentru a ajuta agricultorii.

"Grindina a distrus în această ţară tot. A distrus viitorul. Toate discuţiile acestea că nu avem unde vinde că nu avem unde exporta acum nu avem ce vinde, nu avem ce exporta. Guvernarea tace. Fermierii fierb de durere. Nu văd acţiuni concrete în protecţia şi grija faţă de om declarată de această guvernare", a menționat Serafim Urechean. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu