"Separatiştii vor să se răzbune pe Moldova". DEZVĂLUIRILE unui tânăr din Ialoveni care luptă în Donbas

Embed:

Are 23 de ani, dar este deja luptător experimentat. Este vorba despre un tânăr din Ialoveni, care a renunţat la viaţa normală şi s-a înrolat de partea insurgenţilor din regiunea Donbas. El luptă de un şi jumătate alături de separatiştii proruşi şi spune că nu va mai reveni acasă:

"Acum patru zile am ieşit din spital, am avut contuzie şi comoție cerebrală, dar totul este normal! Doctorii spunea că eu nu o să aud. Acum sunt ofiţer. - Cum aşa ţi-a propus acolo cineva ? - Da. Eu pur și simplu am vrut să văd ce capacități am."

Oferta de a lupta în Ucraina a venit de la o persoană din regiunea Rostov, responsabilă de racolarea voluntarilor. Tânărul spune că insurgenţii proruşi dispun de un arsenal impresionant.

Tânărul a mai spus că separatiştii proruşi vor să se răzbune pe Republica Moldova pentru că a ales parcursul european.

Tânărul mărturiseşte că trăieşte un coşmar în estul Ucrainei. Radu a mai spus că a avut o copilărie grea. A rămas fără mamă la o vârstă fragedă, după ce femeia a plecat să-şi câştige existenţa în Italia. Băiatul a rămas fără tutore. A absolvit nouă clase şi s-a angajat în domeniul construcţiilor.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu