SENZAȚIONAL! Singurele imagini cu Anastasia Cecati, cântăreața ucisă de soț, în serialul LAS FIERBINȚI! Lângă cine a apărut frumoasa moldoveancă, în rol de nimfa! (FOTO)

Anastasia Cecați, actriță omorâtă de soțul stomatolog, a avut o apariție pasageră în serialul "Las Fierbinti".

Anastasia Cecați (31 de ani), o cunoscută actriță și cântăreață din Republica Moldova, a fost ucisă cu cuțitul de soțul ei, Alexei Mitachi aruncându-se apoi pe geam. Drama petrecută duminică într-un bloc din Chișinău a șocat opinia publică de la noi, dar și din România, Anastasia având la începutul carierei ei actoricești o intersecție pasageră cu serialul "Las Fierbinti".

Astfel, după ce în 2011 statul român i-a refuzat acordarea cetățeniei române, Anastasia a primit un rol de nimfă într-un episod din sezonul 2 al popularului serial "Las Fierbinti", difuzat în 2012. Deși nu are parte de vreo replică, Anastasia joacă rolul unei femei fatale, care împreună cu "suratele" ei încearcă să-i seducă pe țăranii din zonă.

Regretata actriță este sorbită din ochi de Bobiță, Giani sau Firicel, care sunt prinși la mijloc de frumusețile aterizate parcă de nicăieri pe ultele prăfuite ae satului. În episodul respectiv, Anastasia apare îmbrăcată cu o roche vaporoasă, care îi scotea în evidență calitățile fizice incontestabile.

Ulterior, cariera cinematografică din România a Anastasiei Cecați, actriță ucisă cu cuțitul de soțul ei, s-a încheiat fără prea mari regrete din partea tinerei, care a ales să se afirme în muzică sau modeling, mai ales în Dubai.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu