SENZAŢIE în NBA! Golden State Warriors a obţinut cea de-a 60-ea victorie de la începutul sezonului

Golden State Warriors a obţinut cea de-a 60-ea victorie de la starul sezonului în NBA. Campioana în exerciţiu a învins cu 125-107 formaţia New Orleans Pelicans.

Gruparea din San Francisco nu a pierdut pe teren propriu niciun meci în actuala stagiune a ligii profesioniste nord-americane de baschet.

Liderul Conferinţei de Vest din NBA, Golden State Warriors, a câştigat cu 125-107 partida cu New Orleans Pelicans. Stephen Curry, super-star-ul ”războinicilor”, a împlinit în ziua meciului 28 de ani. El a marcat 27 de puncte şi după fiecare coş a fost ovaţionat de suporteri.

Golden State Warriors a mai bătut un record al NBA, devenind echipa ce obține cel mai repede 60 de victorii într-un campionat, după numai 66 de meciuri disputate.

Campioana en-titre speră acum să doboare recordul de 72 victorii într-un singur sezon, stabilit de Chicago Bulls în ediția 1995/1996.

Într-o altă partidă, Cleveland Cavaliers, a avut o evoluţie dezamăgitoare. Vicecampioana a pierdut cu 85-94 duelul cu Utah Jazz. Ultima repriza a fost una incendiară: baschetbaliştii celor două echipe au fost la un pas de a se lua la pumni.

În pofida eşecului, Cavaliers rămâne în continuare lider al Conferinţei de Est.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu