Semnele care îți spun că ai corpul plin de toxine

Dacă începi să simți că ceva este în neregulă în organismul tău, toxinele ar putea începe să se acumuleze în cantități mari. Toxinele, dieta inadecvată, lipsa somnului și stresul îți dau peste cap echilibrul organismului, scrie clicksanatatea.ro.

Deși le pui adesea pe seama suprasolicitării, durerile de cap frecvente și stările persistente de oboseală sunt semne care arată că organismul are nevoie de o pauză, dar și de o cură de detoxificare. Iată care sunt semnele care îți spun că ai nevoie de o detoxifiere.

1. Te simți mereu balonată - Dacă nu mergi la toaletă cel puțin o dată pe zi, este un indicator serios că ai toxine în sânge și în organism.

2. Respirație urât mirositoare - Atunci când nu dispare, este un semn că ficatul și intestinele nu mai pot elimina toxinele din corp atât de rapid precum ar trebui să o facă.

3. Ai reacții puternice la mirosuri - Atunci când ficatul are probleme cu îndepărtarea toxinelor din corp, devenim mai sensibili la mirosurile puternice. Acestea pot provoca dureri de cap și amețeli.

4. Nu mai reușești să slăbești - Atunci când corpul este plin de toxine, nu mai poate face față și procesului de slăbire.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu