Semnele care îţi arată că ai fost BLESTEMAT. Cum să scapi de ele fără să mergi la vrăjitoare

Semnele care îți arată că ai fost blestemat. Cum să le recunoști și să scapi de ele fără să mergi la vrăjitoare, scrie realitatea.net.
1. Ai dureri de cap mai tot timpul și ești mereu nervoasă.

Principalul scop al unui blestem este tulburarea emoțională a țintei. Fie că este vorba de tehnici moderne de blestem sau spunerea unor rugăciuni (precum rugăciunea Sfântului Anton în zilele de marți), persoană în cauza suferă de stări nevrotice inexplicabile. Orice se întâmplă nu îi convine, și, plus de asta, are migrene îngrozitoare.

2. Începe să-ți cadă părul foarte repede.

Persoanele care sunt țintă voodoo-ismului sau a rugăciunilor blestemate suferă de căderi inexplicabile de păr, de la o zi la altă.

3. Simți durere în stomac.

Persoanele blestemate simț nevoia să vomite foarte des, indiferent ce ar mânca sau nu ar mânca. Acestea, deși merg la controale medicale, sunt perfect sănătoase clinic, cu toate că durerile sunt insuportabile, scrie bzi.ro.

Iată cum poți scăpa de aceste blesteme:

1. Bea apa sfințită. Apa sfințită luată de Bobotează trebuie păstrată pentru tot parcursul anului. În momentul în care simți vreo durere neobișnuită, stiindu–te în regulă cu sănătatea, nu ezită să bei o gură din flaconasul cu apa sfințită adusă de la biserică.

2. Pune sare sfințită în pantofi. Roagă-l pe preotul la care mergi frecvent să sfințească sărea grunjoasă pe care o ai în bucătărie și pune-o în pantofii pe care îi porți.

3. Ține un cuțit uns cu tămâie lângă pat. Se spune că tămâia alungă duhurile rele, iar cuțitul este simbolul că vrei să tăi din rădăcină gândurile rele și blestemele care se fac împotrivă ta.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu