Semne de avertizare pe care Universul ti le trimite cand esti pe drumul gresit

Mulți oameni spun că lucrurile “s-au întâmplat” pur și simplu. Însă puțină lume realizează că ceea ce se întâmplă este rezultatul propriei creații. Poate nu ești perfect conștient de faptul că într-un moment sau altul contribui la generarea unei acțiuni viitoare, însă Universul are grijă să-ți transmită mesajele sale. Vei ști când ești pe drumul cel bun și când nu.

Aceste semne sunt un indicator clar al faptului că energia ta nu curge, este blocată într-o frecvență vibrațională joasă. Gândurile, sentimentele, acțiunile tale sunt concentrate pe negativ, ceea ce-ți creează circumstanțele pe care, de fapt, nu le dorești. Din fericire, există și reversul medaliei. Când gândurile, sentimentele și acțiunile tale sunt într-o frecvență vibrațională înaltă, viața se desfășoară perfect. Toate îți merg ca unse, ai noroc de fiecare dată. De aceea este foarte important să îți ridici conștient vibrația și să alegi să gândești pozitiv.

Este adevărat, poate fi dificil să reușești atingerea unei frecvente înalte. Mai ales că pe Pământ, dimensiunea fizică este mai densă decât dimensiunea eterică. Ceea ce înseamnă că vibrația corpurilor noastre este mult mai mică decât vibrația sufletelor noastre. Așa se ajunge la circumstanțe nedorite pe care, de multe ori, le blamam. Și, totuși, n-ar trebui să o facem. Pentru că ele pot fi mesaje de avertizare, când egoul se fixează pe anumite lucruri, scrie ele.ro

Iată o listă cu semnele de avertizare pe care Universul le trimite atunci când ești pe calea greșită.

1. Te îmbolnăvești subit
2. Primești priviri dure și remarci sarcastice de la alții
3. Te accidentezi

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu