Semne care îţi arată că ai în casă spiritul unui om mort

Considerate fenomene paranormale, întâmplările despre fantome ridică numeroase semne de întrebare. Unii oameni cred că există posibilitatea ca spiritele să stea în preajma noastră, în timp ce altele consideră că este vorba doar despre povești menite să înspăimânte lumea. Tu crezi că există fantome?Deși nu multe persoane cred că există fantome, specialiștii în domeniu încearcă să ne avertizeze în legătură cu diferite întâmplări bizare. Așa că nu ar trebui să tratezi cu indiferență anumite semne care îți pot indica ca un spirit încearcă să ia legătura cu tine. Poate că el vrea să te avertizeze că ești în pericol ori, dimpotrivă, să își apere teritoriul în care bântuie.

1. Simți deseori că nu ești singură într-o încăpere. Dacă ți s-a întâmplat să mai simți o prezentă în apropierea ta, cu siguranță ai intrat în câmpul energetic al unui spirit. În funcție de senzația pe care ai avut-o în acel moment, el are intenții bune ori nu.

2. Simți brusc că îți este frig într-o cameră în care te simțeai bine. Acum un minut te simțeai confortabil, iar acum simți că a trecut un curent de aer rece pe lângă tine, deși nu există o explicație clară pentru acest lucru.3. Până de curent inexplicabilă. Fantomele sunt des asociate cu problemele de energie electrică dintr-o locuită. Astfel de întâmplări ridică semne de întrebare, în special atunci când specialiștii nu găsesc o explicație clară pentru aceste fenomene.

4. Animalele de companie se comportă ciudat. Animalele simț imediat prezența unui spirit în preajma lor. Nu ar trebui să te mai întrebi dacă există fantome atunci când ele privesc în gol ori se agită în prejmă a ceva ce pare invizibil, ci să iei lucrurile în serios. Unele își ies din minți, altele par să își fi găsit o nouă preocupare interesantă, în funcție de intențiile și de energia (pozitivă ori negativă) pe care o are spiritul respectiv.

5. Auzi ciocănituri, dar nu vezi niciun musafir. Cercetătorii spun că astfel de semne demonstrează că spiritul din preajmă încearcă să ia legătura cu tine. Fie încearcă se te avetizeze de ceea ce ți s-ar putea întâmpla, fie încearcă să își rezolve o problemă din perioada în care trăia, scrie realitatea.net

6. Ți se pare că îți auzi numele, însă nu este nimeni în zonă. Dacă ți s-a întâmplat în ultima perioadă să auzi că te-a strigat cineva, ar trebui să iei în calcul că există fantome. Persoanele dragi decedate încearcă să ia cumva legătura cu tine.

7. Ușile se deschid și se închid singure. Mulți cercetători care investighează fenomenele paranormale au ajuns la concluzia că acesta este unul dintre cele mai întâlnite semne care demonstrează că există fantome într-o casă.

8. Miros ciudat în încăpere. Deși aerisești casa zilnic, totuși nu poți să scapi de un anumit miros. Dacă el îți amitește de o persoană dragă care a murit, s-ar putea ca spiritul ei să fie mai aproape de tine decât îți închipui. Nu te speria, poate doar încearcă să te protejeze ori nu se poate despărți de tine.

9. Simți că cineva te atinge ușor. Nu este nimeni lângă tine, însă tu simți că te mângâie cineva pe braț ori pe păr? Dacă simți des această senzație, ar trebui să iei în considerare că ai un spirit în preajma ta care încearcă să intre în contact cu tine.

10. Detectezi o apariție. Fie că observi o umbră ciudată într-o fotografie, fie că reușești să vezi cu coada ochiului o siluetă stranie, ar trebui să îți pui întrebări dacă existența fantomelor chiar este un mit.

Ai observat aceste semne care, în opinia specialiștilor, demonstrează că există fantome sau ai auzit astfel de întâmplări? Crezi că sunt doar coincidențe ori totul indică prezenta unui spirit în apropiere?

loading...

Lasă un comentariu