Semne că este singur şi disponibil, în funcţie de zodie. Cum să le descifrezi

Te-ai îndrăgostit până peste cap de un bărbat, dar nu ştii sigur dacă e singur şi te temi să nu fii tu cea care va distruge o relaţie? Eva.ro îţi arată care sunt semnele ce te ajută să înţelegi dacă este disponibil sau nu, în funcţie de zodia lui.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Bărbatul din zodia Capricornului este foarte stabil şi hotărât când vine vorba de relaţiile amoroase, iar asta îl poate face să fie reticent în comportament în preajma altor femei. Dacă pare foarte rezervat, este clar că are deja pe cineva.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Îţi dai seama că bărbatul din zodia Vărsătorului este disponibil dacă are o viaţă socială foarte activă şi nu stă niciodată pe acasă. Este un adevărat plimbăreţ din fire şi abia când se îndrăgosteşte şi se aşează la casa lui se "cuminţeşte".

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Bărbatul din zodia Peşti are foarte multe întrebări pentru toţi cei din jur, curiozitatea fiind o adevărată slăbiciune în ceea ce-l priveşte. Iar când pune multe întrebări personale sau face glume destul de îndrăzneţe, este un semn sigur că e disponibil şi chiar interesat de tine.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Nativul din Berbec este pus tot timpul pe flirt dacă este singur, de aceea cu siguranţă îţi vei da seama când dacă este disponibil. Iar dacă ar avea o relaţie, nu s-ar putea abţine să nu vorbească despre iubita lui. Prin urmare, ai cale liberă!

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Nativul din Taur este destul de rezervat în declaraţii chiar dacă nu are pe nimeni şi îţi va fi destul de dificil să-ţi dai seama dacă are pe cineva. Îl dau de gol mesele luate în oraş şi obsesia pentru forma sa fizică, pe care altfel ar cam lăsa-o pe plan secund, în cazul în care ar avea o relaţie stabilă.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Nu-ţi va fi greu să-ţi dai seama dacă bărbatul din Gemeni de care eşti îndrăgostită are pe cineva, şi asta pentru că vorbeşte fără oprire şi adesea oferă şi detalii destul de personale. Trebuie doar să fii atentă la ceea ce spune. Pe de altă parte, schimbările bruşte de comportament arată dacă este cineva care îi influenţează deciziile.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Bărbatul din zodia Rac este un familist convins şi va avea tot felul de preocupări "casnice", în cazul în care ar avea o relaţie. Dacă nu-l auzi vorbind despre cumpărături, gătit şi alte lucruri de acest gen, este clar că e singur şi disponibil.

Leu (22 iulie - 22 august)

Cel mai important semn că un nativ din zodia Leu este singur este capacitatea sa de a flirta permanent, cu fiecare femeie frumoasă pe care o întâlneşte. Pur şi simplu nu se poate abţine şi este atât de evident că e plecat "la vânătoare", încât e imposibil să nu-ţi dai seama că e disponibil.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Bărbatul din zodia Fecioarei este destul de dificil de descifrat, pentru că nu prea oferă detalii despre viaţa sa personală. Dar cu siguranţă este singur dacă este foarte sociabil, pus pe distracţii şi ieşit în oraş. Este felul său de a-şi căuta jumătatea.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Nativul din zodia Balanţei este foarte vorbăreţ, sociabil şi chiar băgăcios atunci când nu are deja pe cineva. Cu siguranţă va sonda terenul şi îţi va pune multe întrebări, iar acesta este un semn clar că e diponibil şi chiar interesat de tine.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Bărbatul din zodia Scorpionului se transformă complet când iubeşte şi cu siguranţă nu mai are ochi pentru altcineva. Prin urmare, este foarte simplu să-ţi dai seama dacă este cuplat sau liber şi disponibil.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Este destul de dificil să-ţi dai seama dacă un bărbat din zodia Săgetătorului are pe cineva sau nu, pentru că indiferent de situaţie, se comportă mereu de parcă ar fi liber ca pasărea cerului. Dar dacă viaţa lui pare să fie foarte organizată, este un semn că cineva se ocupă îndeaproape de planurile lui, iar asta înseamnă că nu este atât de disponibil pe cât ar vrea să pară.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu