Semn că vine Apocalipsa? Este îngrozitor ce a apărut pe cer (VIDEO)

Despre Apocalipsa se vorbeşte în fiecare an. Mulţi parapsihologi, numerologi şi clarvăzători susţin în fiecare an că Apocalipsa este aproape, dar dacă 2016 este chiar anul în care vom asistat la Sfârşitul Lumii?

Relatări despre OZN-uri şi semne divine pe cer au existat dintotdeauna. Astăzi, când tehnologia ne permite să şi dovedim că ceea ce vedem nu e doar o fabulaţie, apar tot felul de filmuleţe pe Internet.

E adevărat că multe dintre ele pot fi trucate în programele de editare foto şi video, însă cel de faţă nu face parte din categoria exagerărilor la care să fi contribuit ajustările tehnologice.

În opinia multor persoane, acest lucru poate însemna sfârşitul credinţei creştine deoarece crucea este răsturnată. Baba Vanga, de pildă, spunea că în Europa va dispărea creştinismului deoarece se va converti la Islam, iar musulmanii vor conduce lumi zeci de ani de zile, scrie realitatea.net.

Filmuleţul a fost postat pe Youtube în luna iulie a anului curent:

Videoclipurile cu obiecte zburătoare neidentificate se află pe locul al doilea în topul căutărilor pe Youtube şi Google în toată lumea, însă ce veţi vedea în clipul de mai jos va va face mintea să stea în loc. Pe canalul de Youtube Alien Planet a fost postat un videoclip în care o cruce imensă, răsturnată pe orizontală, se deplasează printre nori. Luminozitatea crucii a fost atât de puternică încât cel care a văzut-o a putut să o şi filmeze.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu