Semifinalele turneului feminin de la Wimbledon: Kirsten Flipkens va juca cu Marion Bartoli

Embed:

Agnieska Radwanska, Sabine Lisicki, Marion Bartoli şi Kirsten Flipkens vor juca în semifinalele turneului feminin de la Wimbledon. Radwanksa a eliminat-o pe chinezoaica Na Li şi o va întâlni în următoarea rundă pe nemţoaica Sabine Lisicki, care a reuşit să producă marea supriză a competiţiei londoneze, eliminând-o pe Serena Williams.

Cap de serie numărul 20, belgianca Kirsten Flipkens a produs surpriza sferturilor, eliminând-o pe a opta favorită şi câştigătoarea din 2011, Petra Kvitova. Flipkens s-a impus cu 4-6, 6-3, 6-4 şi va juca în următorul act cu franţuzoaica Marion Bartoli.

Bartoli la rândul ei şi-a asigurat locul în careul de aşi, după victoria obţinută în faţa americancei Sloane Stephens, scor 6-4, 7-5.

A doua semifinală le aduce faţă în faţă pe nemţoaica Sabine Lisicki, care a eliminat-o în sferturi pe Kaia Kanepi din Estonia şi deja principala favorită la victorie, Agniezska Radwanska. Numărul patru mondial, Radwanska a eliminat-o pe chinezoaica Na Li cu scorul de 7-6, 4-6, 6-2.

"Am fost pregătită. Din experienţa acumulată în trecut, ştiam deja că trebuie să mă mişc mai repede şi să fiu pregătită pentru un răspuns din partea adversarului. Asta am şi făcut şi sunt foarte mulţumită", a declarat Sabine Lisicki.

"Cred că din prima clipă şi până la final a fost o bătălie mare. Ea a jucat foarte bine şi din acest motiv sunt şi mai fericită, că am putut să o înving jucând la acest nivel", a declarat Agnieska Radwanska.

Semifinalele competiţiei feminine se vor disputat joi.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu