Semifinalele NBA: Oklahoma City Thunder a învins San Antonio Spurs

Embed:

Oklahoma City Thunder a egalat la 2 situaţia în duelul cu San Antonio din semifinalele Ligii Nord-Americane de baschet. Thunder s-a impus pe teren propriu în meciul patru la o diferenţă de 13 puncte.

Oklahoma City Thunder a fost condusă cu 2-0 la general de San Antonio Spurs, după ce Spurs câştigase categoric primele două partide. Echipa antrenată de Scott Brooks a redus din diferenţă cu câteva zile în urmă, iar în meciul patru s-a impus cu 105-92 şi a egalat scorul la general. Partida de pe Chesapeake Energy Arena a fost dominată în totalitate de Thunder. Formaţia din Oklahoma conducea la pauza mare cu scorul de 58-43.

Russell Westbrook a fost eroul meciului. Jucătorul formaţiei Thunder a reuşit unul dintre cele mai bune meciuri în acest play-off. El şi-a trecut în cont 40 de puncte. Starul lui Oklahoma City Thunder, Kevin Durant a contribuit şi el la victoria echipa sale, marcând 31 de puncte.

De partea cealaltă, francezul de la Spurs, Tony Parker, împreună cu Boris Diaw şi-au trecut în cont câte 14 puncte. Cel de-al cincilea meci dintre Spurs şi Thunder este programat vineri dimineaţă, la San Antonio.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu