Semafoarele de pe bulevardul Ştefan cel Mare din Capitală NU VOR mai fi deconectate pe timp de noapte

Embed:

Semafoarele din şase intersecţii cu bulevardul Ştefan cel Mare din Capitală nu vor mai fi deconectate pe timp de noapte.

În regim non-stop vor funcţiona semafoarele din intersecţiile cu străzile Ismail, Vasile Alecsandri, Puşkin, Bănulescu-Bodoni, Serghei Lazo şi Mihai Viteazul.

Decizia a fost luată de o comisie formată din reprezentanţii Ministerului de Interne, şi Primăriei Chişinău. Șoferii speră că noile reguli vor reduce numărul de accidente pe timp de noapte.

"- Cum credeţi? O să fie mai puţine accidente?

- Totul depinde de atenţia şoferilor. Dar eu socot că da."

"Cred că este ceva normal. Semafoarele de la intersecţiile periculoase trebuie să funcţioneze permanent."

"Eu cred că lumea dacă s-ar opri, n-ar fi aşa multe accidente. În primul rînd trec cu viteză, noaptea, nu se uita cine trebuie să cedeze cine nu. Da aşa este semafor, te-ai oprit, s-a aprins verde ai mers mai departe"

Potrivit deciziei autorităţilor, la intersecţia bulevardului Ştefan cel Mare cu strada Serghei Lazo şoferii vor sta la roşu cu patru secunde mai mult. Iar pentru cei care vor să vireze la stânga a fost instalată săgeata specială care le permite acest lucru.

Acum patru zile, la această intersecţie, o femeie în vârstă de 54 de ani a murit, după ce taxiul în care se afla a fost lovit violent de un troleibuz.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu