Şelin se apără: Nu este o ilegalitate că protestatarii au fost serviţi cu bere

Embed:

La o zi de la altercaţiile din nordul ţării, preşedintele PSD, Victor Şelin, neagă faptul că susţinătorii partidului său ar fi fost împlicaţi în acţiunile violente. Şi asta pentru că ei ar fi protestat paşnic, spune Şelin. Mai mult, liderul PSD susţine că nu a încălcat legea atunci când a servit protestatarii cu bere. De cealaltă parte, Ministerul de Interne a anunţat că va ancheta şi faptul că Şelin a pus la dispoziţia protestatarilor ouă, apoi va anunţa dacă politicianul va fi tras la răspundere sau nu.

Pentru a-i răsplăti pe protestatari, Victor Şelin i-a răcorit cu bere. Tot el a fost cel care i-a asigurat pe manifestanţi cu ouă, care ulterior au fost aruncate în unionişti.

"Toată ziua oamenii au stat în piaţă fără mâncare, fără apă, aşa că, după manifestaţie, i-am servit pe oameni cu suc şi bere. Nu văd nicio problemă, din moment ce acest lucru s-a întâmplat după manifestaţie şi puteam fi acuzaţi doar dacă făceam acest gest înainte de eveniment", a menţionat preşedintele PSD, Victor Şelin.

În cadrul protestelor ce au avut loc la Bălţi, manifestanţii au aruncat nu doar cu ouă, dar şi cu pietre. Iar reprezentanţii Ministerului de Interne au anunţat că de la persoanele reţinute au fost ridicate bastoane metalice.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu